Vapputerveisiä

On kulunut jo kaksi kuukautta edellisestä postauksesta. Pyyhkäisin kevään kunniaksi pölyt blogin päältä ja päätin julkaista jotain.

Meidän perheessä kävellään ensimmäistä kertaa ilman tukea. Konttaaminen on varmasti 95% jäänyt pois. Horjuen mennään eteen päin, mutta tyttäremme on sitkeä ja haluaa edetä pystyasennossa.

Lapset ovat erittäin älykkäitä, mutta järjettömiä. Tyttärellämme on mm. tapana hakea laatikosta korvakuumemittari ja lämpö täytyy mitata, vaikka hän on täysin terve. Mittauksen jälkeen tyttö taapertaa takaisin onnellisena ja laittaa mittarin oikealle paikalleen. Tämä toistuu muutamia kertoja päivässä.

Tyttäremme taitaa jo ymmärtää kaiken mitä hänelle sanotaan. Tosin valikoivasti sitten kun prinsessalle sopii. Tytär osaa esimerkiksi nostaa ja ojentaa esimerkiksi tiettyjä esineitä pyydettäessä. Suloisinta on varmaan kun hän ojentaa äidilleen kyynärsauvan.

Syliini tytär pyrkii yhä useammin ja on ollut hienoa huomata, että hän myös jonkun aikaa viihtyy siinä eikä halua heti pois. On mahtavaa kokeaa näitä hetkiä. Jos ei syliin pääse jostain syystä, hän saattaa halata jalkojani tai istua jalkatuellani. Kiintymys tuntuu vaan kasvavan kummallakin toisiinsa, vaikka äidin tyttö hän onkin vielä.

Tyttäremme on jo kova kiipeilemään. Vieressä saakin olla sydän syrjällään, että pudotaanko kohta. Hauskaa huomata ettei mitään ole sattunut ja tyttö on yllättävän ketterä. Tietenkin joutuu seurailemaan touhotusta, mutta liikaakaan ei saa huolestua. Kyllä parin kolhun myötä vielä opitaan mitä voi tehdä. Sehän kuuluu asiaan. Ei hän juurikaan pienestä itkekään, reipas tyttö.

Olohuoneen sohvalle hän istahtaa mielellään, joko haettuaan kirjan luettavaksi tai vaatii katsomaan Late Lammasta.

Kolmen viikon päästä lähdemmekin perhelomalle Pariisiin.

Tämän kirjoituksen biisi on: Ville Leinonen – Parasta aikaa.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Vapputerveisiä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.